Over ons – Pakkend Made to measure en Ready to wear

Pakkend is opgericht in 2006 en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de herenmode. Naast het maatpak dat aangeboden wordt door Pakkend Made to Measure heeft Pakkend ook een Ready to Wear collectie welke met evenveel aandacht in Europa wordt vervaardigd. In onze Ready to Wear collectie treft je tijdloze klassiek pakken met een moderne en sportieve lijn. Naast deze dress items leveren wij ook een mooi assortiment casual wear. Hierin bieden wij onder andere een chino, knit-wear, schoenen, body wear, polo’s en jassen aan.

Collecties

Onze pasvorm is sportief en past uitstekend in het huidige modebeeld. Wij presenteren 6 maal per jaar een nieuwe collectie. Deze collecties worden altijd door gerespecteerde Europese producties vervaardigd. Daarnaast kiezen wij voor kleinere series waardoor de collecties exclusief blijven.

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij voor alle producten een maattabel opgenomen die u kunt raadplegen om de juiste maat te selecteren. Je kunt natuurlijk ook binnen de ruime openingstijden contact met ons opnemen voor vragen of advies.